Protractus

Ondersteuning met Internet en Projecten

Websites en internetapplicaties

Protractus bouwt websites en andere internettoepassingen om beter en sneller informatie te kunnen analyseren en verspreiden. In de loop van de jaren zijn zeer veel verschillende websites ontworpen en gebouwd. Regelmatig wordt ook samengewerkt met grafisch ontwerpers. Protractus maakt gebruik van het zeer gebruikersvriendelijke en krachtige CMS (WordPress) en de Thema-builder Elementor-Pro.

Portfolio:

Muziekschool Veluwezoom bestaat uit zelfstandige docenten in het muziekonderwijs en is al sinds 1999 in deze vorm georganiseerd.

Dieren-West, een initiatief van Buren voor Buren in de wijk Dieren-West.

Het Energieadviesbureau heeft samen met Protractus verschillende analyse- en presentatietools ontwikkeld om de energiekosten te bewaken en vroegtijdig geschikte contractmomenten te signaleren.

Stichting Oude Begraafplaatsen Deventer onderhoudt de vele historische waardevolle graven en begraafplaatsen in en rond Deventer.

club BELLO, Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988.

De Stichting Thuisfront Braem is in 1967 opgericht ter ondersteuning van pater Jan Braem om daar zendings- en ontwikkelingswerk te gaan verrichten.

Gebr. Oost is opgericht in 1973. Met forceren en dieptrekken als basis heeft het bedrijf zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een veelzijdige producent van metalen componenten.