Websites en internetapplicaties.

Protractus bouwt websites en andere internettoepassingen om beter en sneller informatie te kunnen analyseren en verspreiden. In de loop van de jaren zijn zeer veel verschillende websites ontworpen en gebouwd. Regelmatig wordt ook samengewerkt met grafisch ontwerpers. Protractus maakt gebruik van het zeer gebruikersvriendelijke en krachtige CMS (WordPress).

Portfolio:

Website Huisartsenpraktijk Rheden. Praktijkinformatie, patienteninformatie, laatste nieuws en e-consult. Onerhoudsvriendelijk CMS-systeem.

Het Energieadviesbureau heeft samen met Protractus verschillende analyse- en presentatietools ontwikkeld om de energiekosten te bewaken en vroegtijdig geschikte contractmomenten te signaleren.

Gebr. Oost is opgericht in 1973. Met forceren en dieptrekken als basis heeft het bedrijf zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een veelzijdige producent van metalen componenten.

Verdonk Optiek: Wij weten wat ogen u waard zijn: Ogen zijn een kostbaar bezit. Goed zien is belangrijk, daar zijn we ons allemaal van bewust.

club BELLO, Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988.

Vereniging van gebruikers van Lodder Applicaties.